Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Beveiligingsbranche opleiding beveiliger

Op de website Beveiligingsbranche opleiding beveiliger is informatie te vinden over het kwalificatiedossier, opleidingseisen en de beroepspraktijkvorming (bpv) voor mensen die beveiliger willen worden en voor bedrijven die opleidingsplaatsen aanbieden.

Op de website is informatie te vinden over het nieuwe kwalificatiedossier Particuliere Beveiliging 2 en 3 dat op 1 augustus 2021 ingevoerd in het onderwijs.

Praktijkleren en beroepspraktijkvorming

De website biedt informatie voor bedrijven die leerwerkbedrijf willen worden. Ook is er informatie over praktijkleren te vinden. Een belangrijk onderdeel daarvan is de beroepspraktijkvorming (bpv). Verder vind je er informatie over het nieuwe kwalificatiedossier Particuliere Beveiliging 2 en 3 dat op 1 augustus 2021 is ingevoerd in het onderwijs.

Meer informatie

Beveiligingsbranche is een initiatief van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging, voor iedereen die in de beveiligingsbranche werkt, zoals beveiligingsbedrijven, beveiligers, planners, praktijkopleiders, (salaris)administrateurs, HRM’ers, KAM-co√∂rdinatoren en arbo-co√∂rdinatoren.

Ga naar Beveiligingsbranche opleiding beveiliger