Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Bouwmens

Bouwmens biedt in samenwerking met bouw- en infrabedrijven de opleiding Bouw mbo+ aan, een combinatie van een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). De website geeft informatie aan bedrijven en studenten over opleidingen en beroepen.

De website Bouwmens geeft informatie over het aanbod van opleidingsbedrijven voor de Drechtsteden en de Alblasserwaard. De bedoeling is om meer mensen te werven voor deze branches omdat er grote personeelstekorten zijn, vooral in het middenkader. Er is behoefte aan jonge professionals die zelfstandig kunnen werken en die, naast moderne technische vaardigheden, beschikken over organisatietalent, planningsvaardigheid en goed ontwikkelde ‘soft skills’.

Inhoud Bouwmens

Samen met het ROC da Vinci College verzorgt Bouwmens onderwijs, stages en BOL en BBL-leerwerkplekken. Bouw mbo+ is een gecombineerde BOL en BBL-praktijkopleiding, waarbij studenten de helft van de tijd in de praktijk werken. Ook zijn er mogelijkheden voor bij- en herscholen van mensen die al in de bouw en infra werken.

Meer informatie

Bouwmens is een samenwerking van tientallen bedrijven in de bouw en infra en ROC da Vinci College in de regio Zuid-Holland-Zuid. Bekijk de website voor meer informatie.

Ga naar Bouwmens