Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Bouwopleiders

Op de website Bouwopleiders kunnen mensen die een opleiding in de bouw willen volgen een vragenlijst invullen om te kijken welke opleidingen voor hen geschikt zijn. Ook voor zij-instromers of medewerkers die een vervolgopleiding willen doen is er overzichtelijke informatie te vinden over de mogelijkheden.

Het personeelstekort in de bouw is groot, mede door de introductie van nieuwe technieken. Met een compleet overzicht van opleidingen voor alle niveaus kunnen medewerkers zich steeds blijven ontwikkelen en blijven ze behouden voor de sector. Op het platform van Bouwopleiders is informatie te vinden over trainingen en (vervolg)opleidingen in de bouw en infra, van vakman, projectleider tot directeur. Verder zijn er ervaringsverhalen te lezen van mensen die in deze sector werken.

Meer informatie

Bouwopleiders is een initiatief van branche-opleidingsinstituten Bouwend Nederland Academie, BouwCirkel, BOB, Civilion, Betonvereniging, KOB, SOMA Bedrijfsopleidingen en Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Bekijk de website voor meer informatie.

Ga naar Bouwopleiders