Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Fleverloopbaan vacatures

Fleverloopbaan biedt informatie over leren, werken en je ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Op de website zijn niet alleen vacatures in de sector te vinden, maar ook veel handige links naar opleidings- en financieringsmogelijkheden.

De website Fleverloopbaan richt zich niet alleen op middelbare scholieren die nog een studiekeuze moeten maken, maar ook op werkenden die een overstap naar de sector zorg en welzijn overwegen en herintreders. Wie al in de sector werkt en graag wil doorleren, kan ook op Flever terecht.

Inhoud website Fleverloopbaan

Flever zet zich in voor zorg en welzijn in Flevoland. Daarbij wil het zorgen voor het behoud van medewerkers in de sector en het stimuleren van scholieren en zij-instromers. De website kent vier ingangen:

  1. Onder Ik ben bijna klaar met mijn opleiding kunnen scholieren en studenten die in zorg en welzijn willen werken, vinden wat de mogelijkheden zijn en hoe die te financieren zijn.
  2. Via Ik werk in zorg en welzijn kunnen medewerkers in de sector gratis steun krijgen om zich verder te ontwikkelen.
  3. Zij-instromers kunnen klikken op de knop Ik overweeg een carrièreswitch om te zien wat de mogelijkheden zijn voor studieleningen of een BBL-traject.
  4. Herintreders kunnen via Ik wil (weer) aan het werk lezen wat voor bijscholing ze bijvoorbeeld kunnen doen.

Voor alle groepen geldt dat ze een gratis loopbaangesprek kunnen aanvragen bij het Regionaal Contactpunt.

Meer informatie

Flever is de organisatie achter Fleverloopbaan. Flever is de provinciale uitvoeringsorganisatie die zich inspant om een betaalbare, goede en toegankelijke sector zorg en welzijn in Flevoland dichterbij te brengen.

Ga naar Fleverloopbaan