Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Jij gaat het maken

De website Je gaat het maken in de bouw & infra biedt een omscholingstraject voor zij-instromers die nadenken over een mogelijke overstap naar de bouw & infra. Hierin wordt de geïnteresseerde persoonlijk begeleid én geholpen om de overstap succesvol te maken.

De bouw & infra heeft de komende jaren nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. Deze functies en vacatures kunnen heel goed aansluiten bij de kennis en ervaring die de zij-instromer meeneemt uit zijn huidige baan.

Je gaat het maken in de bouw & infra

Op de website Je gaat het maken in de bouw & infra is niet alleen informatie te vinden over het omscholingstraject, maar ook over de verschillende beroepen die mogelijk zijn in de bouw & infra. Via de website krijgt de geïnteresseerde een inkijkje in beroepen als calculator, metselaar, inkoper en glaszetter.

Meer informatie

Je gaat het maken – in de bouw & infra is een website in opdracht van het stimuleringsprogramma behoud vakkrachten. Dit stimuleringsprogramma is een initiatief van de werkgevers en werknemers in de bouw en infra.

Ga naar ‘Je gaat het maken – in de bouw & infra’