Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Kansrijk beroep

Op kansrijkberoep.nl zijn opleidingen en vacatures te vinden voor beroepen waar veel vraag naar is. Werkzoekenden met een uitkering en zzp’ers met een Tozo-uitkering in de provincies Groningen, Friesland en Noord-Drenthe kunnen zich inschrijven, met begeleiding een opleiding volgen en aan de slag gaan bij een bedrijf.

De website kansrijkberoep.nl biedt een overzicht van honderden opleidingen voor beroepen waar veel vraag naar is. Sommige opleidingen bieden baangarantie. Verder is er een online banenmarkt en veel informatie te vinden over de beroepen. Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden voor begeleiding bij een opleiding of een baan.

Inhoud kansrijkberoep.nl

Op kansrijkberoep.nl kunnen geïnteresseerden bepalen welke beroepen interessant voor hen zijn. Met begeleiding van Kansrijk beroep kunnen zij een opleiding volgen voor beroepen waar nu veel vraag naar is zoals timmerman, elektro- of installatiemonteur, of medewerker klantcontact. De online leermogelijkheden zijn bedoeld voor werkzoekenden met een uitkering en zzp’ers met een Tozo-uitkering in de provincies Groningen, Friesland en Noord-Drenthe. Zij kunnen kiezen uit 325 competentietesten en opleidingen, zoals beroepskeuzetest, VCA, veilig werken, HTML5 of Word en ontvangen een digitaal certificaat van deelname. Zo vergroten zij hun kennis en kansen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Kansrijk beroep is een initiatief van UWV, sociale diensten en Werkpleinen in de arbeidsmarktregio’s Groningen, Friesland en Noord-Drenthe, samenwerkend binnen Werk in Zicht. Bekijk de website voor meer informatie. Deelname is gratis voor werkzoekenden in Groningen, Friesland en Drenthe.

Ga naar kansrijkberoep.nl