Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Onderwijsloket Arnhem

De website Onderwijsloket Arnhem helpt mensen om erachter te komen of het lerarenberoep bij hen past. Ook geeft de site aan met welke opleiding zij als leerkracht in het basis- of speciaal onderwijs in de regio Arnhem kunnen werken en krijgen zij een advies dat past bij hun situatie.

In het Onderwijsloket Arnhem werken scholen in de regio samen om meer mensen te interesseren voor een baan in het onderwijs. Vanwege het lerarentekort is er veel behoefte aan nieuwe instroom in de sector.

Inhoud Onderwijsloket Arnhem

Via Onderwijsloket Arnhem krijgen mensen individueel advies over de mogelijkheden om als leraar in het onderwijs te werken. Via de website kunnen ze online zelftest  doen om te zien of het vak bij hen past. Daarnaast laat de website zien welke vacatures er zijn. Ook is er een onderwijsloket . Verder kunnen geïnteresseerden een persoonlijke afspraak maken met mensen van de opleiding of met een leraar uit de praktijk.

 

Meer informatie

Onderwijsloket Arnhem is een samenwerking tussen onderwijsspecialisten, Delta scholengroep, Flores onderwijs en de HAN. Bekijk de informatie en video’s over een opleiding en werken in het onderwijs op de website.

Ga naar OnderwijsloketArnhem