Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Ontdek de zorg

De website Ontdek de zorg wil geïnteresseerden inspireren om in de zorgsector te werken. Met informatie over opleidingen, omscholing, tools zoals zelfscans en gratis loopbaangesprekken kunnen mensen bepalen of werken in de zorgsector bij hen past.

Ontdekdezorg.nl is onderdeel van de campagne Ik zorg die als doel heeft om meer mensen enthousiast te maken en te behouden voor werk in deze sector. Met informatie, verhalen uit de praktijk en laagdrempelige manieren om in contact te komen met mensen die al in de zorg werken, wil de sector meer mensen aantrekken.

Inhoud Ontdek de zorg

Op ontdekdezorg.nl vinden geïnteresseerden op één plek alle informatie over werken in de zorg en de verschillende functies en opleidingsroutes. Ook is er een uitgebreide vacaturebank Ontdek vacatures in zorg en welzijn om een baan te zoeken die past bij hun interesse en opleidingsniveau.

Meer informatie

Ontdekdezorg.nl is onderdeel van de campagne Ik Zorg. Dit is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector zorg en welzijn. Ga met onderstaande knop naar de homepage van Ontdek de zorg.

Ga naar Ontdek de zorg