Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website PoolWest

PoolWest is een website die vraag en aanbod in het onderwijs matcht, met name voor tijdelijke invalkrachten. Voor mensen die in het onderwijs willen werken is er een overzicht van opleidingsmogelijkheden.

Inhoud PoolWest

PoolWest is een invalpool met als doel om zoveel mogelijk klassen van een leerkracht te voorzien. Deelnemende scholen aan PoolWest kunnen aangeven wanneer ze een vervangende leraar nodig hebben en Poolwest helpt de school met het vinden van een invalkracht. Op de website is informatie te vinden voor herintreders of zijinstromers die een opleiding tot leraar willen volgen. Ook is er een vacaturebank met invalvacatures en reguliere vacatures. Verder organiseert PoolWest bijeenkomsten voor deelnemende scholen en leraren over onderwijsinhoudelijke onderwerpen.

Meer informatie

Bij Pool West, een stichting zonder winstoogmerk, zijn 19 schoolbesturen aangesloten voor het primair onderwijs in de regio Delft, Den Haag, Lansingerland, Leiden, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Zoetermeer en Zuidplas. Ga naar de website voor meer informatie.

Ga naar PoolWest