Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Procestechniek.nl

De website Procestechniek.nl is een gratis platform voor bedrijven in de procestechniek en technici die werken of willen werken in deze sector. De site bevat informatie over opleidingen en vacatures voor mensen die een baan zoeken in deze sector. Verder heeft de site een bemiddelingsservice die ingezet kan worden als er meer nodig is om de juiste persoon of de juiste baan te vinden.

Inhoud Procestechniek.nl

Nederland staat te springen om goede technici. Procestechniek.nl is een gratis platform dat bedrijven, werkzoekenden en mensen die een opleiding willen volgen, bij elkaar brengt. De site bevat een vacature-overzicht voor mensen die een baan zoeken in deze sector. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden voor een leer-werktraject als procesoperator in de procestechniek. Een medewerker van procestechniek.nl helpt dan met het vinden van een werkgever en begeleidt beide partijen.

Meer informatie

De website Procestechniek.nl brengt bedrijven en technici met elkaar in contact en wil werkzoekenden enthousiasmeren en helpen opleiden in de procestechniek. De website staat open voor alle bedrijven en werknemers in deze sector.

Ga naar de website Procestechniek.nl