Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website schildervacature.nl

De website schildervacature.nl is voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan in de Schilder- en onderhoudbranche. Naast vacatures vind je er het laatste nieuws uit de sector en aanmeldmogelijkheden voor een BBL-schildersopleiding.

De website is vooral gericht op werkzoekenden, maar is ook interessant voor werkgevers. Werknemers kunnen namelijk een profiel aanmaken en hun cv uploaden, zodat werkgevers geschikte kandidaten kunnen vinden. Op die manier is de website niet alleen een vacaturebank, maar ook een matchingsplatform.

Inhoud schildervacature.nl

Geïnteresseerden maken via een aanmeldformulier op schildervacature.nl gratis een account aan. In dit formulier geeft hij aan of hij zich wilt inschrijven als leerling, werknemer of ZZP’er, en kan hij zijn cv uploaden. Na aanmelding neemt schildervacature.nl contact op om ondersteuning te bieden bij het vinden van baan. Ook zonder account kunnen geïnteresseerden gebruik maken van de website. Via de vacaturebank is het ook mogelijk om direct op een functie te solliciteren.

Wil een kandidaat een schildersopleiding volgen? Schildervacature.nl faciliteert een BBL-traject waarin de kandidaat tijdens een opleiding praktijkervaring bij een leerbedrijf opdoet. Alle kosten worden door het leerbedrijf betaald. Tegelijkertijd kan de kandidaat geld verdienen tijdens het volgen van de opleiding en het opdoen van ervaring.

Meer informatie

Ga met onderstaande knop naar de homepage van schildervacature.nl.

Ga naar schildervacature.nl