Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website SchoolpleinNoord

SchoolpleinNoord biedt mensen die in het onderwijs willen werken informatie over opleidingsroutes. Ze kunnen een gratis zelfscan doen of contact opnemen met een loopbaancoach om de mogelijkheden te bespreken. De deelnemende scholen presenteren zich en er is een vacaturebank.

Ook de noordelijke regio kampt met een lerarentekort. Het doel van de website SchoolpleinNoord is om mensen die geïnteresseerd zijn in het lerarenberoep te enthousiasmeren en informeren over de opleidingsmogelijkheden. Door informatie te bundelen over het lerarenberoep en door onderling kennis en ervaring uit te wisselen, willen de deelnemende scholen meer mensen aantrekken om het onderwijs te gaan werken.

Inhoud SchoolpleinNoord

Op de website van SchoolpleinNoord vinden bezoekers informatie over werken in het onderwijs, opleidingsmogelijkheden en vacatures. SchoolpleinNoord wil behalve informeren ook een netwerk opbouwen en ervoor zorgen dat deelnemende partijen kennis en ervaring uitwisselen. Daarom worden er bijvoorbeeld ook netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor hrm-medewerkers.

Meer informatie

SchoolpleinNoord is een platform voor onderwijs (van IKC tot hbo/wo) in Noord-Nederland waar arbeidsmarkt, loopbaan en professionele ontwikkeling bij elkaar komen. Er zijn 46 deelnemende schoolbesturen. Bekijk de website voor meer informatie.

Ga naar SchoolpleinNoord