Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Stappen in het Onderwijs

Via Stappen in het Onderwijs kunnen geïnteresseerden zich oriënteren op een baan in het voortgezet onderwijs of het mbo. Met een stappenplan, opleidingsroute, informatiebijeenkomsten en een persoonlijk advies kunnen zij overstappen naar of instromen in het onderwijs. Ook is er een vacaturebank met vacatures van deelnemende scholen.

In Noord-Holland is er voor bepaalde vakken in het vo en mbo een groot tekort aan leraren. Via Stappen in het Onderwijs kunnen geïnteresseerden informatie vinden over werken in het onderwijs in de regio.

Inhoud Stappen in het Onderwijs

StappeninhetOnderwijs.nl biedt informatie voor iedereen die ambitie heeft om in het onderwijs te werken. De informatie is gericht op zij-instromers en schoolverlaters die op zoek zijn naar een passende opleidingsroute binnen het onderwijs. Met een stappenplan kunnen zij zien welke mogelijkheden er zijn voor opleidingen en banen in het onderwijs. Stappen in het Onderwijs organiseert ook bijeenkomsten en biedt persoonlijk advies. Op de website zijn daarnaast verhalen van leraren uit de praktijk te vinden en er is een vacaturebank.

Meer informatie

Stappen in het Onderwijs is een initiatief van 16 schoolbesturen met 73 schoollocaties in de regio Noord-Holland-Noord. Bekijk de website voor meer informatie.

Ga naar Stappen in het Onderwijs