Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website VOTA

VOTA (Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek) is een platform waar onderwijsprofessionals zich verder kunnen ontwikkelen als leraar en waar zij-instromers informatie over werken in het onderwijs vinden.

Om het lerarentekort in Twente en de Achterhoek aan te pakken werken scholen samen om informatie te bundelen voor geïnteresseerden in het onderwijs. De website VOTA geeft een overzicht van mogelijkheden voor medewerkers in het voortgezet onderwijs om zich verder te ontwikkelen als leraar.

Inhoud VOTA.nl

Op VOTA.nl kunnen zij-instromers informatie vinden over opleidingsroutes naar het onderwijs. Ook kunnen zij een gratis digitaal portfolio aanmaken en reageren op vacatures van deelnemende scholen in de Achterhoek. Leraren die al een baan hebben, kunnen vitaliteitsprogramma’s volgen en een persoonlijk loopbaanadvies krijgen.

Meer informatie

VOTA is een initiatief van zeven zelfstandige vo-besturen en een mbo in de regio, De Waerdenborch, OSG Hengelo, Stichting Carmelcollege, Het Erasmus, Het Stedelijk Lyceum, Het Assink lyceum, het Staring College en ROC van Twente. Lees meer op de website.

Ga naar VOTA.nl