Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Welkom in het onderwijs

Welkom in het onderwijs is een online platform met informatie over werken in het voortgezet onderwijs in Zaanstreek-Waterland. Geïnteresseerden kunnen routes vinden voor opleidingen, informatie over functies in een school en deelnemen aan bijeenkomsten.

Welkom in het onderwijs is een informatiepunt voor werken in het onderwijs in Zaanstreek-Waterland. Ook in deze regio is er namelijk sprake van een lerarentekort. Op de website is informatie te vinden over opleidingsroutes, functies en vacatures in het onderwijs. Dat helpt om een goed overwogen keuze te maken voor deze sector.

Inhoud Welkom in het onderwijs

Op Welkom in het onderwijs kunnen geïnteresseerden in een baan in het voortgezet onderwijs kijken welke opleidingsroute bij hen past. Er zijn ervaringsverhalen uit de praktijk te vinden, evenals vacatures bij de deelnemende scholen. Verder organiseert Welkom in het onderwijs bijeenkomsten op scholen om ervaringen uit te wisselen. Ook kan er een gratis persoonlijk advies worden aangevraagd.

Meer informatie

Welkom in het onderwijs is een initiatief van zes schoolbesturen voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in de regio Zaanstreek-Waterland, in samenwerking met de drie lerarenopleidingen in Amsterdam. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar Welkom in het onderwijs