Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Zorgpartners

De website ZorgPartners is een vacaturesite voor werkzoekenden in de verpleging, verzorging en thuiszorg in Midden-Holland. De site richt zich zowel op werkzoekenden van buiten de sector als werkzoekenden die al in de sector werken.

ZorgPartners biedt vacatures voor zorgmedewerkers in de regio Midden-Holland. Werkzoekenden die in de zorg willen werken of een andere baan zoeken in deze sector kunnen op de interactieve vacaturepagina van deze website terecht. Met een druk op de knop kunnen ze direct naar het online sollicitatieformulier.

Inhoud van ZorgPartners

ZorgPartners is actief in de zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen. De vacaturepagina op de website van ZorgPartners biedt tientallen vacatures voor zorgmedewerkers op bijna alle niveaus. De vacatures variƫren van verzorgende tot specialist en van medewerker gastvrijheid tot planner en zijn te raadplegen per functie, locatie of opleidingsniveau. Op de website van Zorgpartners vind je ook persoonlijke verhalen van verschillende zorgmedewerkers van Zorgpartners.

Meer informatie

ZorgPartners is een full service zorgorganisatie voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen in de regio Midden-Holland. ZorgPartners Midden-Holland is actief in Zuid-Holland en telt circa 3.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers. Druk op de knop hieronder om de vacatures van Zorgpartners te bekijken.

Ga naar Zorgpartners.nl