Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website ZZ.nl

ZZ.nl is dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Zeeland. Op ZZ.nl vinden werkzoekenden alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector in Zeeland.

Op de vacaturewebsite ZZ.nl zijn niet alleen honderden actuele vacatures te vinden in zorg en welzijn, maar ook informatie over opleidingen en werken in zorg en welzijn. Belangstellenden kunnen zich ook abonneren op de job alert.

Inhoud van ZZ.nl

Op ZZ.nl kan de werkzoekende de actuele vacatures selecteren op functie, opleidingsniveau, werkveld, dienstverband en aantal uren per week. Wie een account aanmaakt, kan een job alert aanmaken om alle passende vacatures per e-mail te ontvangen. Wie een interessante vacature heeft gevonden kan direct solliciteren via de ‘solliciteer’-knop.

Wie een baan in zorg en welzijn overweegt, maar daar nog niet de juiste papieren voor heeft, kan zich oriënteren via het menu-item Werken en Leren. Daar is een overzicht te vinden van de bijna 200 zorg- en welzijnsopleidingen. Ook verwijst ZZ.nl bezoekers door naar YouChooz: een website met persoonlijke verhalen van medewerkers in zorg en welzijn, die een impressie geven van het werk in de sector. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk in Zeeland kunnen terecht op ZZ.nl via het menu-item Vrijwilligerswerk.

Meer informatie

ZZ.nl is een initiatief van Viazorg, de werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Zeeland. Bij Viazorg aangesloten organisaties kunnen hun vacatures gratis plaatsen op ZZ.nl. ZZ.nl heeft maandelijks gemiddeld zo’n 45.000 bezoekers. Klik op de knop hieronder om de vacatures van ZZ.nl te bekijken.

Ga naar ZZ.nl