Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werk in het Vooruitzicht

Welk beroep als IT-professional past bij jouw kandidaat? Op de website van Werk in het Vooruitzicht vind je leerpaden en trainingen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw kandidaat.

Met een korte beroepentest krijg je inzicht in de interesses van jouw kandidaat, en de beroepen die daarbij aansluiten. Daarnaast krijg je een uitgebreide beschrijving van die beroepen, de benodigde vaardigheden en het leerpad voor dat beroep.

Eigen profiel en leerpad

Met een eigen profiel krijgt je kandidaat toegang tot een kosteloos leeraanbod, waarmee kansen op een nieuwe baan groter worden. Het leerpad biedt een passend aanbod aan trainingen van opleiders en initiatiefnemers. Heeft je kandidaat advies of begeleiding nodig? Ook dat biedt Werk in het Vooruitzicht. Onafhankelijke coaches brengen in kaart waar je kandidaat nu staat en welke ontwikkelrichting bij het profiel past.

Meer informatie

Werk in het Vooruitzicht is onderdeel van het Global Skills Initiative, dat tijdens coronatijd werd gestart om mensen die getroffen werden door de pandemie verder te helpen. Kijk voor meer info op de website.

Ga naar Werk in het Vooruitzicht