Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werk in je regio

Op de vacaturesite ‘Werk in je regio’ kunnen werkzoekenden vacatures vinden in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Werkgevers in deze regio die zijn aangesloten bij het werkgeversnetwerk Veluwe Portaal kunnen hun vacatures gratis plaatsen op de site.

Werkinjeregio.nl biedt werknemers en werkgevers een platform voor zelfontwikkeling, actuele vacatures én om in contact te komen met werkgevers en werkzoekenden uit de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.​ Op ‘Werk in je regio’ vinden belangstellenden niet alleen vacatures, maar kunnen ze zich ook aanmelden voor een BBL-traject, vakantiewerk of bijbaan.

Inhoud Werk in je regio

Het hart van de vacaturesite ‘Werk in je regio’ is de vacaturelijst met de bijbehorende zoekmachine. Werkzoekenden kunnen hier in chronologische volgorde de nieuwste vacatures vinden. Ook is het mogelijk om met de zoekmachine gericht te zoeken naar vacatures op sector, dienstverband of standplaats. Is de juiste vacature gevonden, dan is via de button onderaan de vacaturetekst direct online solliciteren mogelijk. Werkzoekenden kunnen na inschrijving ook hun cv op de site zetten, zodat de aangesloten werkgevers dit kunnen inzien. Werkzoekenden die nog wel wat ondersteuning willen in hun loopbaan, kunnen terecht op het Veluwe Portaal Loopbaanpaden voor advies over loopbaanpaden of opleidingen, passend bij de achtergrond en interesses.

Meer informatie

De vacaturesite ‘Werk in je regio’ is een initiatief van de Stichting Veluwe Portaal, een niet-commercieel en onafhankelijk HR-netwerk voor en door werkgevers.

Ga naar Werk in je regio