Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werken bij NS: Opleidingen & loopbaan

De NS biedt opleidingen aan nieuw talent om zich te ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied, of om te scholen naar een nieuwe sector. Heeft jouw kandidaat interesse? Kijk dan eens wat het NS Leercentrum te bieden heeft.

Het NS Leercentrum geeft jouw kandidaat gereedschap om ervaring op te bouwen en door te groeien binnen een groot en dynamisch bedrijf. Zo is er de TechniekFabriek voor monteurs in opleiding, en kun je een opleiding volgen tot conducteur of machinist. Is je kandidaat net klaar met de middelbare school? Dan kunnen ze een mbo-opleiding volgen bij één van de scholen waar NS mee samenwerkt

Hoogopgeleid talent

De NS biedt ook kansen aan hoogopgeleid talent. Er is altijd behoefte aan sterke managers en professionals om de ambities van de NS waar te maken. Daarom biedt het NS Leercentrum een samenhangend programma voor talentontwikkeling. Het NS Leercentrum staat open voor hbo’ers en wo’ers die werkzaam zijn binnen NS of bij een dochteronderneming. Zij kunnen deelnemen aan een traineeprogramma. Aan het einde van de periode stromen ze door naar een vervolgfunctie, om de ontwikkeling door te zetten.

Meer informatie

Houdt jouw kandidaat van mobiliteit en diversiteit, willen ze ruimte krijgen om persoonlijke doelen na te streven en zich blijven ontwikkelen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over opleidingen en loopbaanbegeleiding bij de NS.

Ga naar de website