Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werken in Gelderland

Werken in Gelderland is een platform dat Gelderse werkgevers en werknemers verbindt. Door vacatures aan te bieden, maar ook door initiatieven die netwerken versterken en verbreden.

Gelderland is een veelzijdige provincie die zich uitstrekt van Rivierland en de Veluwe, tot de Achterhoek en de stedelijke regio Arnhem/Nijmegen. Wil jouw kandidaat een steentje bijdragen aan de bedrijvigheid die deze provincie bruisend houdt? Of het nu gaat over recreatie en toerisme, natuur, de maakindustrie, fruitteelt en tuinbouw of cultuur; overal is behoefte aan nieuw talent.

Vacatures Gelderland

Op de website zoek je vacatures door te filteren op vakgebied en werk-/denkniveau. Wil je (kandidaat) passende vacatures per mail ontvangen? Maak dan een vacature-alert aan. Ook kan je kandidaat via het platform deelnemen aan initiatieven zoals ‘Ben jij beschikb@@r?’, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verbindt met werkgevers.

Meer informatie

Werken in Gelderland is een samenwerkingsverband van 90 Gelderse overheidsorganisaties. Wil jouw kandidaat een steentje bijdragen aan de Gelderse samenleving? Kijk dan snel op de website.

Ga naar Werken in Gelderland