Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werken voor de Rijksoverheid in Noord-Nederland

De Rijksoverheid biedt niet alleen banen op ministeries in Den Haag. De website Werken in Noord-Nederland maakt duidelijk dat er ook in de noordelijke provincies werk is bij de Rijksoverheid.

Als één van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief. Van mbo tot wo-niveau. Binnen veel verschillende vakgebieden. Op de website Werken in Noord-Nederland is meer informatie te vinden over werken bij de Rijksoverheid in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Inhoud Werken voor de Rijksoverheid in Noord-Nederland

Wie denkt aan werken bij de Rijksoverheid, denkt misschien niet meteen aan een functie als gevangenisbewaarder in Ter Apel, ICT-er in Groningen of hr-specialist in Leeuwarden. Terwijl de mogelijkheden in het noorden eindeloos zijn. Om die veelzijdigheid van het werk nog beter te laten zien, hebben de Rijksorganisaties in het noorden besloten om gezamenlijk op te trekken.

Op de website Werken in Noord-Nederland staat een handige agenda met links naar banenbeurzen en netwerkevents in het noorden waar de Rijksoverheid zich presenteert als werkgever.

Ook kunnen geïnteresseerden doorklikken naar de Rijksoverheid-vacatures in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Die variëren van psycholoog tot contentspecialist en van technisch beheerder tot jurist.

Meer informatie

Werken in Noord-Nederland is onderdeel van de website werkenvoornederland.nl. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar Werken in Noord-Nederland