Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

ZorgSelect: vacatures in de zorg in Oost-Nederland

ZorgSelect heeft de grootste regionale vacaturewebsite in zorg en welzijn in Oost-Nederland. De vacatures zijn te zien door te scrollen door de vacaturebank of door zoektermen in te vullen in de filters.

ZorgSelect streeft ernaar om de mobiliteit onder medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen te stimuleren. De organisatie spant zich in om vacatures sneller te vervullen en inzicht te bieden in de regionale arbeidsmarkt. De vacaturebank is daarbij een belangrijk middel.

Inhoud ZorgSelect: vacatures in de zorg in Oost-Nederland

Op de vacaturesite van ZorgSelect staan honderden vacatures in zorg en welzijn in Oost-Nederland. Geïnteresseerden kunnen via de zoekmachine zoeken op werkveld (ziekenhuizen, jeugdzorg, verpleging en verzorging, etc.), op functie of binnen een bepaalde afstand van een postcodegebied.

Bij elke vacature staat een duidelijke functieomschrijving, wat de functie-eisen zijn, wat de bijzonderheden zijn en met wie je contact kunt opnemen voor meer informatie.

Meer informatie

ZorgSelect is onderdeel van WGV Zorg en Welzijn. Wie meer wil weten over de vacaturesite van ZorgSelect, klikt op de actieknop hieronder.

Ga naar de vacaturesite van ZorgSelect