Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website Fleverloopbaan

Op Fleverloopbaan Opleiden is informatie te vinden over leren en ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Op de website zijn veel handige links naar verschillende opleidingen en informatie over de mogelijkheden om die opleidingen te volgen.

€ -

De website Fleverloopbaan Opleiden is er niet alleen voor middelbare scholieren en studenten die een vervolgstudie willen gaan doen. Er is ook informatie te vinden voor wie al werkt binnen zorg en welzijn en graag wil doorleren. Net als voor zij-instromers die nu werken in een andere sector, maar een overstap naar de sector zorg en welzijn in Flevoland overwegen. Op Fleverloopbaan Opleiden is een overzicht te vinden van de beschikbare opleidingen in zorg en welzijn in Flevoland en de verschillende routes om die opleidingen te doorlopen.

Meer informatie

Flever is de organisatie achter Fleverloopbaan. Flever is de provinciale uitvoeringsorganisatie die zich inspant om een betaalbare, goede en toegankelijke sector zorg en welzijn in Flevoland dichterbij te brengen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar Fleverloopbaan