Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Website timmermanvacature.nl

De website timmermanvacature.nl is voor iedereen die (opnieuw) op zoek is naar een baan in de bouw-, meubel- of timmerindustrie. Naast vacatures vind je er carrièreadvies en het laatste nieuws uit de sector.

De website is vooral gericht op werkzoekenden, maar is ook interessant voor werkgevers. Werknemers kunnen namelijk een profiel aanmaken en hun cv uploaden, zodat werkgevers geschikte kandidaten kunnen vinden. Op die manier is de website niet alleen een vacaturebank, maar ook een matchingsplatform.

Inhoud timmermanvacature.nl

Geïnteresseerden maken via een aanmeldformulier op timmermanvacature.nl gratis een account aan. In dit formulier geeft hij aan of hij zich wil inschrijven als leerling, werknemer of ZZP’er, en kan hij een cv uploaden. Na aanmelding neemt timmermanvacature.nl contact op om ondersteuning te bieden bij het vinden van baan.

Ook zonder account kunnen geïnteresseerden gebruik maken van de website. Via de vacaturebank is het mogelijk om direct op een functie te solliciteren. Ben je alleen op zoek naar nieuws uit de sector? Neem dan een kijkje in het nieuwsoverzicht.

Meer informatie

Ga met onderstaande knop naar de homepage van timmermanvacature.nl.

Ga naar timmermanvacature.nl