Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Werken bij de brandweer

De brandweer is altijd op zoek naar versterking; beroeps en vrijwillig. Daarom is er op Werken bij de brandweer veel informatie te vinden over het werkaanbod bij de brandweer. Solliciteren kan op de vacatures of via een open sollicitatie op de site.

Wie interesse heeft in het werken bij de brandweer, kan kiezen uit meer dan twintig functies, niet alleen die van brandweerman of –vrouw.  Voor welke functies vacatures beschikbaar zijn, is te zien op Werken bij de brandweer.

Inhoud Werken bij de brandweer

Op Werken bij de brandweer is alle informatie te vinden voor mensen die zich afvragen of een carrière bij de brandweer iets voor hen is. Er is informatie te vinden over wat het vak inhoudt, redenen om bij de brandweer te werken. Op de website staat ook een link naar een serie video’s met verhalen van medewerkers van de brandweer in de verschillende functies. Prominent op de pagina is ook de link naar de vacaturepagina van de brandweer.

De website heeft speciale aandacht voor het binnenhalen en binnenhouden van mensen die binnen de brandweer nog ondervertegenwoordigd zijn. Denk daarbij aan jongeren en mensen met verschillende culturele achtergronden.

Meer informatie

Wie meer wil weten over Werken bij de brandweer, klikt op de actieknop hieronder.

Ga naar Werken bij de brandweer