Platform naar Werk

Alle hulpmiddelen

Zorgscan – House of Skills regio Amsterdam

De Zorgscan van House of Skills regio Amsterdam brengt in kaart welke route leidt naar een passende baan. Op basis van opleiding, werkervaring en skills wordt duidelijk welk deel van de zorg het beste past en welke opleiding eventueel nodig is. Na het invullen van de Zorgscan kan een gesprek met een loopbaancoach volgen om de resultaten te bespreken.

Inhoud Zorgscan

De Zorgscan is bedoeld voor iedereen met een mbo 3-opleiding (of hoger) die in de regio Amsterdam op zoek is naar werk in zorg of welzijn. Zowel werkzoekenden als mensen die willen overstappen vanuit een andere sector kunnen met de Zorgscan in kaart brengen welke baan of opleiding in de zorg bij hen past. Op basis van opleiding, werkervaring en skills komt in beeld wat de kortste route is naar een passende vacature. Via House of Skills kan een gesprek met een loopbaancoach volgen om de resultaten te bespreken.

Meer informatie

De Zorgscan is een product van House of Skills regio Amsterdam, een organisatie waarin werkgevers- en werknemersorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen samenwerken om mobiliteit van werknemers in de sector mogelijk te maken. De Zorgscan is gratis in te vullen.

Ga naar Zorgscan - House of Skills regio Amsterdam